De Vlaggenspecialist
+31 (0)88 77 39 330 Liever gebeld worden?

Beachvlaggen

Beachvlaggen zijn mooie blikvangers voor zowel uw indoor als outdoor promotie! Deze kleurrijke beachflags zijn verkrijgbaar in diverse formaten en vormen. De bedrukking van de beachvlag is geheel naar uw eigen wensen uit te voeren, van 1 kleur tot full colour. U kunt uw eigen bedrukking aanleveren maar uiteraard kunnen wij het artwork ook voor u verzorgen.

De beachvlaggen worden standaard gedrukt op polyester 115gr m², maar uiteraard zijn andere materialen ook mogelijk, informeert u eens naar de mogelijkheden.

Beachflags zeer praktisch in gebruik

Beachflags zijn 360 graden draaibaar, eenvoudig te monteren en geschikt voor elke ondergrond. Ze worden standaard geleverd met een grondpen en in een handzame polybag. Hierdoor zijn de beachvlaggen zeer praktisch in gebruik. U kunt ook kiezen uit een andere bevestiging voor uw beachflag, we hebben een ruim assortiment. Kortom een beachflag is een uitstekend medium om uw bedrijfsnaam of logo onder de aandacht te brengen op uw festival of evenement!

Offerte of meer informatie ontvangen?

Heeft vragen over de beachflag of wilt u een vrijblijvende offerte? U kunt ons bellen of mailen en wij maken binnen 1 werkdag een offerte voor u!

Service Voor al uw vragen 088 77 39 330 lokaal tarief Bereikbaar op werkdagen: tussen 8.30 – 17.00 uur
Vakmanschap! Tientallen jaren ervaring
Zeer voordelig! Goede prijs-kwaliteitverhouding
Snelle leveringen! Ook spoedlevering mogelijk
Maatwerk! U vraagt, wij draaien