De Vlaggenspecialist
+31 (0)88 77 39 330 Liever gebeld worden?

Onderhoud vlaggen en masten

Goed onderhoud van uw vlaggen en uw masten is belangrijk. Hiermee verlengt u de levensduur van uw vlaggen, banieren en masten.

Vlaggenmasten

Een vlaggenmast staat continue bloot aan de weersinvloeden. Deze verschillen sterk per seizoen. De materialen krijgen dan ook grote windlasten, UV, zout en zand te verduren. Afhankelijk van de locatie kan de mast “vergroenen” of grauw worden door roet van verkeer of industrie. Dit is makkelijk te reinigen met een standaard schoonmaakmiddel en een natte doek. Uw mast houdt dan een frisse uitstraling. Bekijk ons assortiment vlaggenmasten.

In tegenstelling tot houten vlaggenmasten zijn onze aluminium en polyester masten nagenoeg onderhoudsvrij. Zo heeft u bijna geen omkijken naar uw vlaggenmast.

Vlaggen

Een schone vlag straalt dynamiek en verzorgdheid uit, het is per slot van rekening het visitekaartje voor uw bedrijfspand! Een vlag kunt u wassen maar na verloop van tijd zal het vuil zich toch gaan ‘nestelen’ in het doek. Bekijk onze vlaggen.

Advies

Wij adviseren om meerdere malen per jaar de vlaggen te vervangen door nieuwe vlaggen, omdat bij veel wind de vlaggen sneller slijten. Als u een aantal vlaggen op voorraad heeft liggen zorgt u altijd dat uw bedrijf of product de juiste uitstraling heeft!

 

Service Voor al uw vragen 088 77 39 330 lokaal tarief Bereikbaar op werkdagen: tussen 8.30 – 17.00 uur
Vakmanschap! Tientallen jaren ervaring
Zeer voordelig! Goede prijs-kwaliteitverhouding
Snelle leveringen! Ook spoedlevering mogelijk
Maatwerk! U vraagt, wij draaien