Vlaggen

De meest populaire vorm van vlaggen is de rechte vlag. Een mooie kleurrijke bedrukte vlag wapperend in de wind met uw bedrijfsnaam, logo of reclame, zal zeker in het oog springen!

Diverse formaten bedrukte vlaggen

Wij hebben diverse standaardformaten in ons assortiment vlaggen. Op aanvraag kunnen wij elk formaat vlag voor u produceren, daarvoor kunt u het beste contact met ons opnemen. Heeft u een eigen ontwerp in één of meerdere kleuren of zelfs full colour? Alles is mogelijk qua bedrukking. Ook kunnen wij de Nederlandse vlag of andere landenvlaggen leveren, variërend van zeer groot tot een echte mini vlag!

Duurzame vlaggen van PET-flessen

Vanaf heden kunt u duurzame vlaggen van PET-fles materiaal en andere duurzame promotiemiddelen bij ons bestellen. In het kader duurzaamheid willen wij graag ons steentje bijdragen. PET polyester is 100% gemaakt van gerecycled plastic PET-materiaal en bestaat uit ongeveer 3 anderhalve liter flessen per vierkante meter. Zo wordt het afval op een goede wijze hergebruikt.

Alle formaten vlaggen kunnen gemaakt worden met dit duurzame materiaal. Een duurzame reclamevlag zorgt voor een goede zichtbaarheid van uw bedrijf of organisatie. Een banier gemaakt van gerecyclede PET-flessen is beter voor het milieu.

Juiste adres voor uw vlag

Uiteraard kunt u bij ons kiezen uit diverse materialen en afwerkingsmogelijkheden voor uw bedrukte vlaggen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor de bijpassende vlaggenmast voor iedere vlag. Tevens kunnen wij de vlaggenmasten bij u monteren en plaatsen. U kunt ons bellen of mailen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Service

Voor al uw vragen

088 77 39 330 lokaal tarief

Bereikbaar op werkdagen:
tussen 8:30 – 17:00 uur

Liever zelf teruggebeld worden?

Vakmanschap!

Tientallen jaren ervaring

Zeer voordelig!

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle leveringen!

Ook spoedlevering mogelijk

Maatwerk!

U vraagt, wij draaien

Ons assortiment