Veelgestelde vragen

Welk materiaal wordt er gebruikt voor de vlaggen, banners en banieren?

Ons standaard vlaggendoek is glanzend polyester 115 gr. Verder hebben wij diverse materialen die wij kunnen leveren, informeert u naar de mogelijkheden.

In hoeveel kleuren kan ik een vlag, banier, beachflag of spandoek laten bedrukken?

Al onze producten zijn vanaf 1 kleur tot full colour te bedrukken. U kunt uw digitale bestand van uw opdruk zelf aanleveren maar de Studio van de Vlaggenspecialist kan dit ook voor u verzorgen.

Kunnen jullie ook voor het ontwerp zorgen?

Onze Studio kan aan de hand van uw briefing of schets het artwork verzorgen. Voorafgaand aan het productieproces ontvangt u een proefdruk.

Wat zijn de aanleverspecificaties voor een eigen ontworpen bedrukking?

U kunt uw eigen ontwerp zelf opmaken en aanleveren conform onderstaande specificaties. Is dit voor u niet mogelijk, dan werkt onze Studio graag uw concept of idee uit.

Zijn de vermelde prijzen exclusief of inclusief BTW?

De genoemde prijzen op onze website zijn exclusief BTW. Al onze prijzen zijn inclusief instelkosten en worden bij een orderwaarde van € 1.000,- of meer franco bij u afgeleverd.

Verkopen jullie ook landenvlaggen?

Ja wij verkopen landvlaggen van alle landen in diverse formaten met een zeer snelle levertijd, afhankelijk van de aanvraag. Ook leveren wij provincievlaggen, gemeentevlaggen, stedenvlaggen en dorpsvlaggen.

Wat is de minimale afname van de producten?

Er is geen minimale afname noodzakelijk, wij kunnen elk product leveren vanaf 1 exemplaar.

Welke levertijden hanteren jullie?

Wij hanteren geen standaard levertijd. De levertijd van alle producten hangt af van het aantal, de gewenste bedrukking en specifieke wensen.

Kan ik een sample of monster aanvragen?

Uiteraard kunt u een voorbeeld product of een proefje/proeflapje van gewenste stof of materiaal ontvangen. U kunt ons hierover contact met ons op nemen.

Wat is de etiquette voor de volgorde van vlaggen?

Bij het hijsen van meer vlaggen behoren deze van gelijke afmetingen te zijn (check) en zo mogelijk op gelijke hoogte te worden gehesen (check). Bij het ontplooien van twee vlaggen is de ereplaats rechts, gerekend met de rug naar het pand. Daar behoort dus de Nederlandse vlag. Bij drie vlaggen behoort de Nederlandse vlag in het midden. Een eventuele reclamevlag (lees hier in onze optiek: regenboogvlag) komt rechts van de Nederlandse vlag. Indien naast de Nederlandse vlag vlaggen van andere naties worden gehesen, is voor de onderlinge rangorde in het algemeen de eerste letter van de namen van de betrokken landen in de Franse taal bepalend.

Service

Voor al uw vragen

088 77 39 330 lokaal tarief

Bereikbaar op werkdagen:
tussen 8:30 – 17:00 uur

Liever zelf teruggebeld worden?

Vakmanschap!

Tientallen jaren ervaring

Zeer voordelig!

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle leveringen!

Ook spoedlevering mogelijk

Maatwerk!

U vraagt, wij draaien

Ons assortiment