Over ons

De Vlaggenspecialist is een dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren produceren van (reclame)vlaggen, banieren, beurspresentatie- en promotiemateriaal en spandoeken. De Vlaggenspecialist heeft in korte tijd een stevige marktpositie veroverd door haar gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Over ons kan gezegd worden dat wij zeer concurrerend leveren door een exclusief contract met een grote vlaggenfabrikanten in de EU en het verre Oosten. Hier genieten we het dubbele voordeel van goedkope grondstoffen en lage arbeidskosten.

De Vlaggenspecialist… meer dan specialist in vlaggen!

Naast een breed assortiment standaardmodellen, kan De Vlaggenspecialist op aanvraag ook speciale op maat gemaakte vlaggen leveren. Mocht u een maat of model hebben dat afwijkt van ons standaard assortiment, dan kunt u contact opnemen met ons verkoopteam. Naast mastvlaggen leveren wij ook L-banners, roll-up banners, (gevel)banieren, (mini)tafelvlaggen, beachvlaggen, evenementvlaggen en spandoeken.

Kwaliteit en afwerking

De Vlaggenspecialist heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ons kwaliteitssysteem is gebaseerd op ISO certificaten 9001 en 14001. Onze vlaggen worden dubbel omzoomd en worden voorzien een stevige broekband aan de mastzijde. Standaard materiaal: 110 – 115 grams polyester (UV bestendig, rafelvrij en licht brand vertragend).

Bedrukking op andere soorten doek zoals bijvoorbeeld meshdoek, spun, glanspolyester of 160 grams polyester is op aanvraag. Al onze vlaggen worden geleverd in een polybag, zo zullen de vlaggen stofvrij kunnen worden opgeslagen.

Kies ook voor duurzaam!

De Vlaggenspecialist draagt graag haar steentje bij aan een duurzame wereld. Duurzaam reclame maken kan heel goed tegenwoordig!

Bij ons kunt duurzame vlaggenbanierenbeachvlaggenbouwhekdoeken en spandoeken van PET-fles materiaal bestellen. PET polyester is 100% gemaakt van gerecycled plastic PET-materiaal en bestaat uit ongeveer 3 anderhalve liter flessen per vierkante meter. Zo wordt het afval op een goede wijze hergebruikt.

Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief instelkosten en worden bij een orderwaarde van € 1.000,- of meer franco bij u afgeleverd. Bij de Vlaggenspecialist komt u, afgezien van de lage stuksprijs en de hoge kwaliteit van afwerking, niet voor andere onaangename verassingen te staan. Alle prijzen zijn inclusief de door u aangegeven afwerking. Zo kunnen wij zonder meerprijs vlaggen afwerken met clips of ringen.

Artwork

Ook heeft u de mogelijkheid om uw ontwerp met uw bestelling mee te sturen. Zo kan onze Studio direct een drukproef maken voor uw vlag, banier of banner. Lees meer over de aanleverspecificaties. Heeft u niet de mogelijkheid om dit zelf te verzorgen dan kunt u uw schets of concept door onze Studio laten uitwerken.

Masten en accessoires

Voor de levering van vlaggenmasten en accessoires bent u bij De Vlaggenspecialist ook aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Advies of offerte?

Neem gerust een kijkje bij onze portfolio om te zien wie onze klanten zijn! Wilt u een advies of een vrijblijvende offerte, bel of mail ons gerust.

Service

Voor al uw vragen

088 77 39 330 lokaal tarief

Bereikbaar op werkdagen:
tussen 8:30 – 17:00 uur

Liever zelf teruggebeld worden?

Vakmanschap!

Tientallen jaren ervaring

Zeer voordelig!

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle leveringen!

Ook spoedlevering mogelijk

Maatwerk!

U vraagt, wij draaien

Ons assortiment