Spandoeken

Spandoeken, een zeer populair medium om effectief uw reclameboodschap over te brengen. Bij uitstek geschikt voor promotionele activiteiten bij uw indoor of outdoor (sport)evenementen of om uw (retail)actie onder de aandacht te brengen. Bedrukte spandoeken zijn eenvoudig op te hangen en te voorzien van elk ontwerp! U zult zeker opvallen met uw reclameboodschap op een kleurrijk bedrukt spandoek.

Bedrukte spandoeken in elk formaat

Een spandoek is leverbaar in elk gewenst formaat en met elk gewenste bedrukking! U kunt uw eigen opdruk aanleveren, maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen. Spandoeken worden standaard gedrukt op 115 gram per m² gebreid polyester of duurzaam materiaal van PET-flessen en met spanelastieken en ringen geleverd. Uiteraard kunnen wij ook op andere materialen drukken en zijn er diverse afwerkingsmogelijkheden. Of u nu 1 exemplaar of meerdere spandoeken bestelt, wij kunnen zeer snel leveren! Wij informeren u graag over de ongekende mogelijkheden.

Bekijk ook ons duurzame promotiemateriaal.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in bedrukte spandoeken of heeft u vragen hierover? Bel of mail ons en wij maken graag – uiteraard vrijblijvend – een offerte voor u!

Service

Voor al uw vragen

088 77 39 330 lokaal tarief

Bereikbaar op werkdagen:
tussen 8:30 – 17:00 uur

Liever zelf teruggebeld worden?

Vakmanschap!

Tientallen jaren ervaring

Zeer voordelig!

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle leveringen!

Ook spoedlevering mogelijk

Maatwerk!

U vraagt, wij draaien

Ons assortiment