Banieren

Een banier is een decoratief, opvallend en stijlvol communicatiemiddel. Banieren zijn een rechtformaat vlag die u voor vele doeleinden kunt gebruiken. Banieren geven uw bedrijfspand, showroom, evenement of winkel een mooie en zakelijke uitstraling! De bij te leveren banierhouder zorgt ervoor dat uw bedrijfsnaam of logo altijd goed leesbaar is.

Een banier valt op!

Uw reclameboodschap, bedrijfsnaam of logo op een banier zal zeker in het oog springen. Een bedrukking van 1 kleur tot full colour alles is mogelijk bij ons! De banieren worden standaard gedrukt op polyester 115 gr m², uiteraard kunnen wij ook op ander materiaal drukken, informeert u eens naar de mogelijkheden. De banierhouder om uw vlag mooi strak te hangen is ook bij te leveren, alsmede een bijpassende vlaggenmast. Uiteraard kunnen wij de montage en de plaatsing van de banieren en masten bij u verzorgen.

Duurzame banieren

Ook kunt u duurzame banieren van PET-fles materiaal bij ons bestellen. In het kader duurzaamheid willen wij graag ons steentje bijdragen. PET polyester is 100% gemaakt van gerecycled plastic PET-materiaal en bestaat uit ongeveer 3 anderhalve liter flessen per vierkante meter. Zo wordt het afval op een goede wijze hergebruikt!

Alle formaten banieren kunnen gemaakt worden met dit duurzame materiaal. Een duurzame gevelbanier of banier aan een vlaggenmast zorgt voor een goede zichtbaarheid van uw bedrijf of organisatie. Een banier gemaakt van gerecyclede PET-flessen is beter voor het milieu.

Uiteenlopende formaten voor uw banieren

Wij kunnen bedrukte banieren in diverse standaardformaten leveren, van zeer groot tot zelfs een mini-banier! Staat uw maat hier niet tussen? Neemt u dan even contact met ons op dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Service

Voor al uw vragen

088 77 39 330 lokaal tarief

Bereikbaar op werkdagen:
tussen 8:30 – 17:00 uur

Liever zelf teruggebeld worden?

Vakmanschap!

Tientallen jaren ervaring

Zeer voordelig!

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle leveringen!

Ook spoedlevering mogelijk

Maatwerk!

U vraagt, wij draaien

Ons assortiment