Dorpsvlaggen

Dorpsvlaggen geven uitstraling aan uw dorp! Tijdens het dorpsfeest de dorpsvlag uithangen brengt een bepaald gevoel van saamhorigheid. Viert uw dorp binnenkort of wellicht volgend jaar een jubileum? Bestel nu uw dorpsvlaggen voor uw inwoners. Hoe meer vlaggen u bestelt des te lager de stukprijs!

Dorpsvlag van Tuk

Op een dorpsvlag kunt u een wapen of symbool afbeelden met de bijbehorende kleuren. Een wapen op een vlag symboliseert een stukje geschiedenis.

U kunt het artwork voor de bedrukking van de dorpsvlaggendigitaal aanleveren, is dit lastig voor u dan kunnen wij ook het ook voor u verzorgen. Onze Studio kan het artwork (de visual) vervaardigen voor uw dorpsvlaggen en stadsvlaggen.

Nederlandse en Europese vlaggen of vlaggen met eigen logo?

Uiteraard hebben wij ook de Nederlandse vlag met de kleuren rood, wit en blauw, oftewel helder vermiljoen, helder wit en kobaltblauw. De kleuren hebben volgens de overlevering symbolische betekenis. Het rood zou staan voor het volk, het wit voor de kerk en het blauw voor de adel.
De Europese vlag, een blauw vlak met daarop 12 gele sterren in een cirkel, kunt u ook bestellen bij De Vlaggenspecialist. De 12 sterren van de Europese vlag gepositioneerd in een cirkel staan voor solidariteit en harmonie tussen de volkeren van Europa.

Wilt u vlaggen met uw eigen logo? Ook daarin zijn wij specialist, bekijk alle formaten.

Vrijblijvende offerte

Voor elke vlaggenstok of vlaggenmast hebben wij een mooie vlag!
Zelfs voor de boot!

Neem gerust contact op als u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

Service

Voor al uw vragen

088 77 39 330 lokaal tarief

Bereikbaar op werkdagen:
tussen 8:30 – 17:00 uur

Liever zelf teruggebeld worden?

Vakmanschap!

Tientallen jaren ervaring

Zeer voordelig!

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle leveringen!

Ook spoedlevering mogelijk

Maatwerk!

U vraagt, wij draaien

Ons assortiment