Gemeentevlaggen

Gemeentevlaggen voor alle 380 gemeentes die Nederland rijk is, kunt u bij ons bestellen. Bent u trots op uw gemeente en wilt u dat laten zien? Bestel dan bij ons gemeentevlaggen.

Elke gemeente heeft zijn eigen vlag met een afbeelding, een symbool of een wapen. In combinatie met de vastgestelde kleuren zijn er 393 varianten. De Vlaggenspecialist levert alle officiële gemeentevlaggen van Nederland in alle denkbare formaten. Uiteraard kunnen wij ook vlaggenmasten en vlaggenstokken leveren.

Gemeentevlaggen, stadsvlaggen en dorpsvlaggen

Gemeentevlag Amsterdam

Vaak worden gemeentevlaggen ingezet tijdens gemeentelijke evenementen en officiële regionale gebeurtenissen. Een kleurrijke vlag van uw gemeente geven sfeer tijdens een regionaal of gemeentelijk evenement en straalt saamhorigheid uit. Een gemeentevlag valt op!

Onze gemeentevlaggen worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig glanspolyester. Alle gemeente vlaggen zijn in diverse formaten leverbaar.

Ook kunnen wij de bij te leveren masten voor u plaatsen. Wij plaatsen namelijk vlaggenmasten door heel Nederland.

Wij leveren ook landenvlaggen, provincievlaggenstadsvlaggen en dorpsvlaggen. Al deze vlaggen zijn in diverse formaten, met verschillende afwerkingstechnieken en in diverse stofsoorten en kwaliteiten te vervaardigen.

Naast ons assortiment vlaggen hebben wij ook presentatiemateriaal, banieren en spandoeken om een evenement aan te kleden.

Heeft u vragen en staan deze niet bij onze faq’s, neem dan contact met ons op.

Bestellen kan eenvoudig per telefoon of per mail. Vooraf een advies nodig? Wij staan u graag te woord!

Service

Voor al uw vragen

088 77 39 330 lokaal tarief

Bereikbaar op werkdagen:
tussen 8:30 – 17:00 uur

Liever zelf teruggebeld worden?

Vakmanschap!

Tientallen jaren ervaring

Zeer voordelig!

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle leveringen!

Ook spoedlevering mogelijk

Maatwerk!

U vraagt, wij draaien

Ons assortiment