De Vlaggenspecialist
+31 (0)88 77 39 330 Liever gebeld worden?

Stadsvlaggen

Stadsvlaggen zijn een symbool voor een stad. In de middeleeuwen mocht een stad een stadswapen invoeren na het verlenen van het stadsrecht. Met een wapen werden ook de stadskleuren bepaald die vervolgens in de wapenvlag of wapenbanier terugkwamen. In de loop van de tijd zijn er steeds meer stadsvlaggen vastgelegd en tegenwoordig hebben de meeste Nederlandse steden een stadsvlag.

Stadsvlaggen, gemeentevlaggen, dorpsvlaggen

Wij leveren stadsvlaggen van alle steden in vele formaten. Nederland telt vele steden, grote, middelgrote en kleine. Wat is nu mooier dan een stadsvlag voor uw kantoor in de stad waar u trots op bent. Of vlaggen van uw stad op een evenement. Vlaggen geven een gevoel van saamhorigheid. Een kleurrijke vlag wapperend in de wind straalt iets uit.

Op zoek naar gemeentevlaggendorpsvlaggen of provincievlaggen? Alle vlaggen zijn te bestellen in diverse formaten, met diverse afwerkingstechnieken en verschillende kwaliteiten vlaggendoek. Informeert u eens naar de mogelijkheden.

Naast deze vlaggen hebben wij ook bootvlaggen, banieren en spandoeken in ons assortiment. Bij De Vlaggenspecialist bent u aan het juiste adres om een evenement aan te kleden in uw stad, gemeente of dorp.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte of een advies.

 

Stadsvlaggen: de stadsvlag van Amsterdam

Stadsvlaggen: vlag van Amsterdam

Service Voor al uw vragen 088 77 39 330 lokaal tarief Bereikbaar op werkdagen: tussen 8.30 – 17.00 uur
Vakmanschap! Tientallen jaren ervaring
Zeer voordelig! Goede prijs-kwaliteitverhouding
Snelle leveringen! Ook spoedlevering mogelijk
Maatwerk! U vraagt, wij draaien